| Services |

SEO 

| Services |

SEO 

Skab gratis trafik på Google

Finder dine kunder dig i toppen af søgeresultaterne, når de googler dit produkt? Ligger du foran dine konkurrenter? En målrettet SEO-indsats gør forskellen på, om du ligger øverst i søgeresultaterne og kan få del i den værdifulde trafik i Google, der kan konverteres til salg eller leads på dit website. 

Hvad er SEO?

SEO er optimering af de faktorer, der bringer dig øverst i søgeresultaterne, når dine potentielle kunder søger på Google. SEO er som udgangspunkt gratis trafik til dit website – det koster kun de timer, du – eller vi – lægger i optimeringsarbejdet.

SEO handler om at sætte retningen for, hvilke søgeord du gerne vil findes på, og derpå om (1) at integrere søgeordene korrekt på dit website – bl.a. i indhold og metadata, (2) at optimere de tekniske aspekter af dit website – bl.a. sitets loadhastighed og struktur samt (3) at styrke sitets autoritet gennem bl.a. linkbuilding.

Hos Olimilo arbejder vi med at gøre dit site mere interessant for Google, hvilket heldigvis hænger godt sammen med at gøre dit site mere brugervenligt for dine besøgende. Vi arbejder med at analysere og lægge en SEO-plan, optimere på sitets teknik og indhold samt at øge autoriteten af dit website. Vi deler arbejdet op i 2 faser:

Fase 1 - indledende SEO

Første del af det strategiske SEO-arbejde er opstartsfasen, hvor vi analyserer og lægger en target plan for processen af det løbende SEO-arbejde. Her arbejder vi med:

 • Situationsanalyser
 • Søgeordsanalyser
 • Teknisk SEO analyser
 • Konkurrentanalyser
 • Målsætninger og prognoser
 • SEO strategi og plan

Fase 2 - Løbende SEO

Anden del af arbejdet er den løbende optimeringsfase, hvor vi monitorerer, tester og optimerer resultaterne af SEO-indsatsen. Her arbejder vi bl.a. med:

 • Onpage SEO
 • Struktur
 • Udbedring af tekniske fejl
 • Hastighedsoptimeringer
 • SEO-optimering af eksisterende indhold

Hvad får du hos Olimilo?

Hos Olimilo tager vi os af din søgemaskineoptimering på et struktureret og databaseret grundlag. For at kunne effektmåle og skabe størst mulig afkast for dig, tager vi altid udgangspunkt i dine website-data. Hvis du ikke allerede har installeret Google Analytics eller mangler at få opsat de rette KPI’er og målekriterier, så hjælper vi naturligvis også gerne med det.

Vores mål er nemlig, at vi ikke kun vil skabe trafik til dit website, men trafik, der konverterer til dine værdier. SEO handler ikke kun om trafik og synlighed, men om at skabe værdi for dig og øge din omsætning. Derfor arbejder vi målrettet, og vores fokus vil ikke kun være at skabe flest mulige besøgende til dit website, men derimod de rigtige besøgende for dig.

SEO eller Google Ads?


Men hvad så med Google Ads (tidligere Adwords)? Kan det bedre betale sig at købe sig til synlighed og lynhurtigt lægge sig i toppen af søgeresultaterne? Eller kan det slet ikke betale sig at betale for Google-placeringer, når man kan gøre det gratis?

Hos Olimilo ser vi SEO og Ads som to supplerende tilgange, der styrker hinanden, og hvor 1+1 giver meget mere end 2. Og vi vil oftest anbefale en kombination af de to tilgange.

SEO styrker Google Ads

Hvis du allerede arbejder med Google Ads, vil det i høj grad kunne betale sig at arbejde med SEO også. Et SEO-optimeret website hæver Google Ads’ Quality Score, hvilket vil sige at du får både billigere klik-priser og mere eksponering. Samtidig er SEO-optimering med til at forbedre brugeroplevelsen på sitet, hvilket betyder, at du vil få flere konverterende besøgende og dermed mere værdi af din trafik fra Google Ads.

Google Ads styrker SEO

Ads er en hurtigere tilgang end SEO, hvor du vil se resultater langt hurtigere end gennem SEO. Det betyder, at du meget hurtigt vil begynde at se øget trafik til dit website, samtidig med, at du hurtigt vil få en masse data viden om dine besøgendes søgeadfærd, som du vil kunne bruge i dit SEO-arbejde.

Skal vi ringe dig op? Skriv til os her!

Olimilo

Toftevej 2
8464 Galten

Kontaktperson:
Morten Thorsø Pedersen 

Telefon:
36 99 25 05

E-mail:
mtp@olimilo.dk

CVR:
40445404

 

Olimilo - Godthåbsvej 27, 1. sal, 8660 Skanderborg - Tlf.: 36 99 25 05 - Email: mtp@olimilo.dk - CVR: 40445404

PersondatapolitikForretningsbetingelser