| Services |

Google Ads 

| Services |

Google Ads 

Et stærkt medie til at skabe målrettet og relevant trafik

Hele 90% af alle, der søger på Google klikker aldrig videre end til side 1 i søgeresultaterne. Hvis du ikke ligger der, så gør din konkurrent det sikkert.

Med Google Ads rammer du dine kunder på side 1, når de søger efter dit produkt eller din ydelse. Det er en af de mest effektive måder at vækste din online tilstedeværelse på.

Med en professionel styring af dine Ads-kampagner sørger vi for, at du rammer dine kunder præcis der i beslutningsprocessen, hvor de skaber værdi for dig, og samtidig sikrer vi, at du får højst muligt afkast af dine annoncekroner.

i

Opsætning af Google Ads

Vi opsætter eller tilretter din Google Ads konto, så din kampagnestruktur passer præcist til din virksomhed, dit produkt og dit marked. En god kampagnestruktur er grundlaget for maksimal rentabel trafik til dit website.

U

Overvågning af kampagner

Vi overvåger kontinuerligt overvågning af dine Ads-kampagner og giver dig en løbende afrapportering, så du løbende kan følge fremgangen på din markedsføring.

Løbende optimering

Vi tester og optimerer løbende dine kampagner, så du hele tiden er sikret størst mulig afkast af din investering. Vi sørger bl.a. for nedlukning af kampagner og søgeord, der ikke performer, oprettelse af nye kampagner og annoncer ved behov samt en konstant overvågning af dit budget.

Proaktive tiltag

Med øje på din vækst sørger vi for at komme med vores anbefalinger, hvis vi ser rentable udviklingsområder enten på dine Ads-kampagner eller i samspillet mellem dine øvrige marketingkanaler.

Hvad får du hos Olimilo?

Hos Olimilo er du sikret en specialiseret og effektiv administration af dine Google Ads kampagner. Når vi varetager din annoncering, er det altid på et solidt datagrundlag med rødder i bl.a. Google Analytics. Vi går analytisk til værks og tester os hele tiden frem til, hvordan vi får mest muligt ud af dit annoncebudget.

Vi sammensætter strukturerede kampagner, der giver det bedst mulige grundlag for at ramme de kunder, der er i markedet efter de produkter eller ydelser, din virksomhed tilbyder. Vi starter nye kampagner op med at skyde bredt og tester os derefter frem til, hvordan vi skaber de mest effektive resultater.

På den måde tager vi din annoncering videre end best practices og skræddersyr din markedsføring præcist til dit marked og dit produkt, så vi opnår optimal vækst og afkast til lige netop din virksomhed.

Hvordan administrerer Olimilo mine Google Ads?

Når vi hos Olimilo administrerer dine Google Ads, går vi struktureret til opgaven. Processen med oprettelse og løbende optimering af dine kampagner vil ofte se sådan ud:

  • Søgeordsanalyse og organisering
  • Kampagneplanlægning og identificering af annoncegrupper
  • Budgetplanlægning og justering af budpriser
  • Annoncetekstforfatning og optimering
  • Kampagneovervågning og analyse
  • Rapportering af resultater

Processen består altså af et indledende stykke analyse- og opsætningsarbejde for derefter at overgå til løbende justering og optimering af kampagnerne samt en månedlig afrapportering af resultaterne. For at sikre, at vi ikke kun skaber trafik, men derimod bundlinjeresultater for dit website, integrerer vi Ads med din Google Analytics konto. Har du ikke allerede opsat Analytics, eller mangler vi måleparametre, hjælper vi også med det.

 

 

Giver Ads mig plus på bundlinjen?

 

En korrekt administreret Google Ads-kampagne vil i langt de fleste tilfælde give et rigtig positivt plus på bundlinjen. Ads er pay-per-click (ppc), og du betaler kun, når nogen klikker sig ind på dit website – uanset, hvor mange gange din annonce er blevet vist. Samtidig er Google Ads databaseret og 100% gennemsigtigt, og via månedlige rapporter, kan du hele tiden følge med i, at din investering giver højst muligt afkast.

Vi holder altid et afklaringsmøde, inden vi indgår et samarbejde, hvor vi bl.a. kigger på dine kommunikations- og markedsføringsbehov. Her afklarer vi, om Google Ads giver mening for dig som marketingkanal, samt hvilke andre kanaler, der vil kunne supplere eller på anden måde give mening for dig.

Hos Olimilo sørger vi selvfølgelig for at holde os indenfor dit budget, og samtidig vil vi være i løbende dialog, om det giver mening at op- eller nedjustere dit budget, så det giver størst muligt afkast.

Hvordan kommer jeg igang med Google Ads?

Det skal være nemt og hurtig for dig at starte op, og hos Olimilo tager vi hånd om hele opstartsprocessen. Det eneste, vi skal bruge for at gå i gang er adgang til din analytics og din ads konto, hvorefter vi på egen hånd eller i samarbejde med dig kan gå i gang med opsætnings- og optimeringsarbejdet.

Hvis du endnu ikke er på Google Ads eller Google Analytics, eller ikke har opsat de rette KPI’er og målekriterier, hjælper vi også gerne med opsætningen eller tilretningen af disse. Både Ads og Analytics oprettes naturligvis med din egen bruger, så du kan tage dine data med, hvis du engang vælger fx at arbejde inhouse eller skifte leverandør.

 

Hvorfor virker Google Ads?

Da annoncerne dukker op i forbindelse med bestemte søgeord, kan vi relativt præcist bestemme, hvor i købsprocessen, vi skal eksponere dine kunder. Vil du ramme købeklare kunder til din webshop? Eller har du en blog, og vil du ramme folk med en spirende nysgerrighed på dit emne, så de lærer dit brand at kende? Eller vil du begge dele og bruge remarketing til at ramme endnu mere præcist med din næste annonce, når de er klar til at købe?

Google Ads er datadrevet, og en dygtig Google Ads specialist kan, ved at optimere dine kampagner, hjælpe dig til meget præcist at nå dine kunder det sted i købsprocessen, hvor du gerne vil møde dem.

 

Er Google Ads en god investering?

Google Ads er en fremragende marketingkanal, hvis du vil sikre dig, at du får værdi ud af dit marketingbudget. Google Ads er Pay Per Click (PPC), hvilket betyder, at du kun betaler, når nogen rent faktisk klikker på dine annoncer – hvis ingen klikker sig videre til din hjemmeside, betaler du ikke en krone – uanset, hvor mange visninger din annonce har haft. Derudover hjælper jeg dig med, dybt forankret i din virksomhed og dine tal, at sørge for at dem, der klikker på dine annoncer, også er dem, der ender med at konvertere til et salg, til et lead eller til de handlinger, der skaber værdi i netop din virksomhed.

Google Ads er både skalérbart og gennemsigtigt, og det passer derfor perfekt til vækstende virksomheder, der har brug for at holde et skarpt øje med budgetterne og ikke investere, hvor det ikke skaber værdi. Med baggrund i tallene fra bl.a. Google Ads og Google Analytics sørger jeg hele tiden for løbende at skrue på budpriser, søgeord, annoncebudget og arbejdstimer, så du er sikker på at få størst muligt afkast for mindst muligt annonce- og timebudget. Med regelmæssige statusopdateringer kan du hele tiden holde øje med, at dine kampagner performer bedst muligt. Performer en kampagne ikke tilstrækkeligt, retter vi den til så du er sikret udbytte af din investering

 

Skal vi ringe dig op? Skriv til os her!

Olimilo

Toftevej 2
8464 Galten

Kontaktperson:
Morten Thorsø Pedersen 

Telefon:
36 99 25 05

E-mail:
mtp@olimilo.dk

CVR:
40445404

 

Olimilo - Godthåbsvej 27, 1. sal, 8660 Skanderborg - Tlf.: 36 99 25 05 - Email: mtp@olimilo.dk - CVR: 40445404

PersondatapolitikForretningsbetingelser