| Services |

digital strategi

| Services |

digital strategi

Målgruppeindsigt og effektmåling på din online performance

Virker din digitale strategi?

Lægger du dine penge og dine timer på de mediekanaler og de målgruppesegmenter, hvor du får det maksimale udbytte? Eller udbytte overhovedet? 

Hos Olimilo hjælper vi dig med at lægge en medieplan, der tjener penge hjem til dig. Vi hjælper dig med at se, hvor dit website performer, og hvor det har brug for hjælp. Og vi hjælper dig til at lære din målgruppe og dine kunder bedre at kende.

Kort sagt hjælper vi dig med at få maksimalt udbytte af din online tilstedeværelse. Og vi gør det med udgangspunkt i dine egne data.

Vi tror ikke på ‘one size fits all’-løsninger og best practices, der fortæller, hvad der virker rimeligt godt for virksomheder, der nogenlunde ligner din.

Vi tager udgangspunkt i, hvad der giver maksimalt udbytte i din forretning, dine kunder, dit marked. Vi kigger på, hvor dine kunder helt reelt kommer fra, og hvordan de bevæger sig inde på dit website. Vi giver dig øget indsigt i din målgruppe og dine kunder. Vi viser dig, hvilke af dine websider, der performer, og hvor der er behov for optimering. Og vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke mediekanaler, der virker godt for dig.

Når vi udvikler din digitale strategi, gør vi det i fællesskab med dig. Vi er eksperter i markedsføring – du er ekspert i din branche og dit produkt. Sammen finder vi frem til hypoteser, som vi tester og effektmåler for at finde frem til den perfekte marketingstrategi for din virksomhed.

Dine mediekanaler

Vi hjælper dig med at lægge din digitale strategi.

Med udgangspunkt i bl.a. Google Analytics giver vi dig et overblik over, hvor meget og hvor værdifuld trafik dine mediekanaler sender til dit website.

Dit website

Vi viser dig, hvilke af dine websider performer og hvilke, der ikke gør.

Vi analyserer, hvordan dine brugere reagerer på dine websider – hvilke sider, der leder dine kunder videre mod et salg og hvilke, der med fordel kan gøres mere brugervenlige?

Dine kunder

Vi hjælper dig med at forstå dine kunder.

Vi giver dig dybere indsigt i dine kunder, de karakteristika, der definerer dem som for eksempel demografi og geografi, samt deres færden og interaktion  på dit website.

Mediestrategi

Vi hjælper dig med at lægge en datadreven digital strategi, der sikrer, at du når bedst muligt ud til dine kunder – og at du får mest mulig udbytte af din investering.

Vi giver dig et overblik over dine indgående kanalers performance

Måske møder du dine kunder på Facebook eller Instagram eller YouTube. Måske søgemaskineoptimerer du, så de selv finder dig på Google. Måske annoncerer du på Google eller LinkedIn eller skriver artikler i relevante fagforummer.

Sandsynligvis benytter du en række af disse og andre kanaler, men ved du, hvor godt de performer? Ved du, hvor meget trafik, de skaber til dit website? Og hvor meget af den trafik, der ender med at skabe værdi for dig?

Med en datadreven digital strategi sætter vi tal på dine mediekanaler. Vi viser dig, hvor guldet ligger og hvilke kanaler, der giver underskud. Vi viser dig både, om dine betalte medier giver dig en tilstrækkelig høj ROAS (Return On Ads Spent) og om dine gratis medier som for eksempel dine facebookopslag giver dig tilstrækkelig høj afkast til at forsvare de arbejdstimer, du lægger i mediet.

Vi afsøger nye kanaler og optimerer de eksisterende

Med afsæt i dit produkt og dit marked hjælper vi dig med at afprøve nye mediekanaler, så vi kan skræddersy den medieplan, der passer perfekt til din virksomhed. Vi fremsætter hypoteser, tester og effektmåler for at finde frem til de medier, der virker bedst for dig.

Det handler om at finde frem til og vedligeholde den digitale strategi, der skaber det størst mulige afkast for din virksomhed.

Skal vi ringe dig op? Skriv til os her!

Olimilo

Toftevej 2
8464 Galten

Kontaktperson:
Morten Thorsø Pedersen 

Telefon:
36 99 25 05

E-mail:
mtp@olimilo.dk

CVR:
40445404

 

Olimilo - Godthåbsvej 27, 1. sal, 8660 Skanderborg - Tlf.: 36 99 25 05 - Email: mtp@olimilo.dk - CVR: 40445404

PersondatapolitikForretningsbetingelser